Preview Mode Links will not work in preview mode

Det er os der underholder


Sep 6, 2018

Kenneth Baun har de sidste 25 år begejstret publikum landet over med tryllerier, humor og glimt i øjet.

Kenneth interesse for trylleri startede, da han var 7-8 år gammel. Det var hans storebror som var tryllekunstner, der startede med trylleriet. Da Kenneths min storebror lagde trylleriet på hylden overtog Kenneth tryllesagerne.

Ordblindhed gav Kenneth viljestyrke. Som ordblind ønskede han at bevise, at der var noget andet, han var god til, når det med bogstaverne ikke faldt ham så let.

"Der var ikke mange, der troede på, at jeg ville kunne leve af at trylle. Men fordi jeg var ordblind, gav det mig et gåpåmod og en vilje til at gå efter det, jeg drømte om" fortæller Kenneth Baun.

De 25 år fejres med en jubilæumsfest i en god sags tjeneste I samarbejde med Brunmosehallen i Ødsted afholder Kenneth et heldagsarrangement den 27. oktober 2018, hvor han vil optræde med 6 forskellige shows i løbet af dagen.

Kenneth arbejder gratis hele dagen - og overskuddet fra hele arrangementet går til Knæk Cancer, som afholder deres årlige show netop denne dag.

"Vi kender nok alle sammen nogen, der har eller har haft kræft, siger Kenneth Baun.  "Så det er en god sag for mig at støtte. Jeg håber at kunne trylle et stort beløb frem til det gode formål".

 

Her kan du møde Kenneth Baun:

Mød Kenneth Baun på facebook

Tryllekunstner Kenneth Baun

 

Optaget i august 2018  © “Det er os der underholder”
Optagelse og interview: Erik Serup Hansen (Sherif Haps)

Følg os på:https://www.facebook.com/Deterosderunderholder/